-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
UDZIEC Z JELENIA DOJRZEWAJĄCY PLASTRY 50 g - PAWĘTA
Nowość
Symbol:
5906301065050
Wpisz swój e-mail |
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.08 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5906301065050 |
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
udziec z jelenia b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), glukoza spożywcza, sól, kultury starterowe bakterii.
OPIS
Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu.
Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 670 kJ/158 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 3,0 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 31,3 g
Só: 2,5 g
UWAGA
Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
udziec z jelenia b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), glukoza spożywcza, sól, kultury starterowe bakterii.
OPIS
Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu.
Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 670 kJ/158 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 3,0 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 31,3 g
Só: 2,5 g
UWAGA
Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Kraj pochodzenia | Polska |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 1 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 25.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 0.50 |
Masa netto (g) | 50 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 19.50 |
Producent | PAWĘTA (szynki dojrzewające) |
Producent - nazwa i adres | Quality Meat Pawęta Sp. z o.o. Krokocice. ul. Kolonia 2A. 98-240 Szadek. NIP:8291752127 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Produkt chłodniczy | tak |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.