• Kategorie
  • KREM Z ORZECHÓW LASKOWYCH I KAKAO BEZGLUTENOWY BIO 2,5 kg - RIGONI DI ASIAGO (NOCCIOLATA)

Brak towaru
243.00
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 0
Kurier DPD(Pobranie) 0
Kurier DPD 0
Paczkomaty InPost 0
Dostępność Brak towaru
Waga 2.7 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
cukier nierafinowany*, olej słonecznikowy*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 17,6 %, odtłuszczone MLEKO w proszku*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 6,2 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*), ekstrakt z wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Krem do smarowania z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2367 kJ/568 kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 47 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,12 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, PISTACJE)

UWAGA
Wszelkie grudki są zjawiskiem naturalnym, wynikającym z krzepnięcia tłuszczu kakaowego, które zachodzi w niskich temperaturach. Aby je wyeliminować należy przechowywać pojemnik w temperaturze 25 ℃ przez kilka godzin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 22 ℃ do 25 ℃.
Kraj pochodzenia Włochy
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) 18.40
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) 17.00
Masa netto (g) 2500
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) 17.00
Producent ZZZWYPRZEDAZ
Producent - nazwa i adres Rigoni di Asiago 30012 Asiago WŁOCHY
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.