• Kategorie
  • BATON DAKTYLOWO - ORZECHOWY Z CZEKOLADĄ RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 40 g - LIFEFOOD

6.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 20
Kurier DPD(Pobranie) 25
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.05 kg

Zamówienie mailem: sklep@e-maka.pl

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
daktyle* (54 %), ORZECHY* (30 %) (MIGDAŁY*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH*), czekolada* 15,5 % (kakao w proszku*, ziarna kakaowca*, tłuszcz kakaowy* 3 %. Masa kakaowa minimum 100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Proste składniki - różnorodny smak, takie są nasze batony Lifebar na bazie daktyli. Skosztuj klasyki wszystkich klasyków - czekolady o bogatym smaku kakao, która dostarcza składników odżywczych z nieprażonych ziaren kakaowca. Baton ten doładuje Cię w podróży, w szkole, w pracy, a nawet podczas uprawiania sportu.
Pakowane w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1737 kJ/416 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g
Węglowodany: 40 g
w tym cukry: 36 g
Błonnik: 11 g
Białko: 10 g
Sól: 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SEZAM i inne ORZECHY.

UWAGA
Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, zacienionym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia Czechy
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) 1.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) 13.50
Masa netto (g) 40
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) 4.00
Producent LIFEFOOD (batony proteinowe)
Bez Cukru BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) Republika Czeska
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
Producent - nazwa i adres Lifefood Czech Republic s.r.o.. Škrétova 45/8. 120 00 Praha 2. Czech Republic
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.